Luna aceasta in 24 voi merge pt viza si o sa intreb din nou, luand in considerare si cele aflate de la dumnevoastra.Inca odata va multumesc si va doresc sanatate!
Multumesc pt raspunsul prompt,am intrebat inainte la AJOFM si am primit raspunsuri diferite si anume ca de la data stabilirii indemnizatiei de somaj,cea trecuta pe carnetul de somer respectiv 02.02.2010 se acorda somaj un an de zile si cealalta varianta ca se ia in cosiderare data incetarii raportului de munca respectiv 28.12.2009 care asa cum ati spus si dvs. intra sub incidenta OUG 28/2009.
Ma intereseaza cat timp voi primi somaj fiindca nu am alta sursa de venit si am posibilitatea sa lucrez doar din luna aprilie
Am incetat raportul de munca pe data de 28.12.2009 si am depus dosarul pe data de 02.02.2010 cand mi s-a stabilit dreptul la indemnizatie de somaj.Atunci mi s-a spus ca voi beneficia de somaj timp de un an de zile,insa in luna noiembrie 2010 cand am fost la AJOFM pt.viza mi s-a spus ca beneficiez de inca 3 luni in plus respectiv pana indata de 02.05.20011.Daca ma puteti lamuri, legal cat timp pot beneficia de somaj, fiindca nu stiu pe cine sa mai intreb.Multumesc anticipat!