avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Activitate yasmy1979

Activitate yasmy1979

Doresc sa achizitionez un teren de 550 mp , initial mi sa zis ca are utilitatiile pe el dar ele sant trase de niste vecini la 40 ml de terenul meu , am primit copii dupa CF certificatul de urbanism studii topo si geo,as dorii sa stiu cum este mai bine sa procedez deoarece pe langa cei 20 000 euro (terenul) trebuie trase utilitatile , mai sant si actele notariale care nu stiu cine le plateste si cat la % , iar utilitatiile pana la teren cine la suporta si pe ce nume pt ca eu as traversa 40 ml cu ele pe un alt teren (al vecinilor) ...........multumesc
Răspuns la discuția Program vizita copil
Custodia copilului este a mea , dar el dispune de o stare materiala buna si imi este frica sa nu mi-l ia deoarece momentan nu sta cu mine si din aceasta frica am fost deacord sa doarma la el o data pe saptamana , dar el a inceput sa insiste sa-l las mai multe zile . Nu am facut program de vizita in speranta ca ne vom intelege la un program.
Buna ,sant o mama singura divortata cu un copil de 1an si noua luni. In urma divortului am picat de comun acord cu ex. sa viziteze copilul fara program, dupa un timp m-am angajat intr-o alta localitate ducand copilul la o cresa particulara , fostul sot il lua cate doua zile pe saptamana la tara de unde este (in alta localitate ),copilul imbolnavinduse destul de rau am fost nevoita sa stau in spital cu el o saptamana cu convulsii febrile dupa acest episod nu am mai fost deacord sa-l tina peste noapte la el. Deoarece era riscant sa il mai duc la cresa sa nu se repete convulsiile am hotarat ca copilu sa stea la parintii mei pana la varsta de doi ani , parintii mei avand domiciliul in alta localitate fata de cea in care lucrez eu vizitand copilul in fiecare wek. Acum fostul sot incearca sa tina copilul cat mai mult cand il ia (chiar si trei zile) si ma ameninta ca imi ia copilul . Va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac in aceasta situatie si in cazul in care se stabileste un program de vizita de catre tribunal care va fii acesta. Va multumesc.