Va multumesc ptr. raspunsuri si va asigur ca nu voi hartui copilul dar in acelasi timp nu il voi lasa sa sufere dupa ce trei ani i-am fost alaturi.Voi face pe dracul in patru sa-l vad.Prima avocat care l-a reprezentat pe tatal ei intr-un proces lung de 13 ani i-a refuzat preluarea dosarului stiti pe ce motiv?Ptr.ca i-a explicat acum 13 ani ca este un proces pe care il v-a pierde iar acum i-a refuzat ptr. ca a vazut ca era de fapt decizia tatalui cu privire la acest proces de incredintare a minorului nicidecum a mamei.Este un tata violent si ei ii este frica de acesta mai ales ca ea s-a decis sa se mute la ei de anul trecut.Iubesc avocatii intelepti
Am avocat care ma reprezinta iar in apel am si un martor bun care poate confirma ca sunt mai mult decat un tata si anume un tata pe care si-i l-ar dori multi copii.Ne-am plimbat cu autobuzele,tramvaiele,troleibuzele chiar si cu trenul.Am dus-o langa aeroport sa-i arat avioanele ce mai cand trecea un avion chiar si seara il auzea si-mi spunea ridicand degetul aratator in semn de liniste ,,au,au ionul”.Cred totusi in sansa mea la apel.Am o situatie buna locativa si financiara iar in privinta copiilor mai am 2 fetite mai mari dintr-o casnicie anterioara si nu am lipsit din viata lor mai mult de 3 zile odata care o iubesc la nebunie pe surioara lor si ma intreaba de fiecare data cand o aduc?
Suntem in apel si i-am explicat de 1000 de ori ca isi bate joc de propriul copil facand asemenea gesturi prin care isi hraneste orgoliul ei si al parintilor.Azi am fost la gradinita si am chemat-o pe educatoare afara prin intermediul alteia de pe hol sa o intreb de fetita iar dupa educatoare imediat a iesit si fetita mea Anastasia care mi-a sarit in brate si nu amai putut rosti nici macar tata.Era pierduta pur si simplu si eram pe pct sa izbucnesc in plans la vederea supararii pe care o afisa dar am rezistat vorbind intr-una cu ea.Are 3 ani din care pana la separarea noastra a adormit in fiecare noapte cu manuta ei in parul meu si invers.Am fost si vineri la ea la gradinita si era inainte de somn,bineinteles ca a izbucnit in plans.Nu pot sa accept ideea sa renunt la o zi din viata mea in care sa nu o vad.O ador si ma adora.
Fosta mea concubina a castigat in prima instanta incredintarea minorului pe care am atacat-o cu apel.Am dreptul sa merg la gradinita sa o scot pe fetita fara sa atrag raspunderea cuiva ptr. asta si ma refer aici la educatoare si la gradinita in general?