am scapat doar cu amenda administrativa!cei care mai patesc ca mine,ii sfatuiesc sa discute cu politaiul de la rutiera care are cazul iar apoi la cel care ajunge! pe 14 feb ma duc sa dau de permis si ma bucur foarte mult ca raman cu el,am scapat cu 500 lei amenda si 200 plata de judecata a avocatului!
salut!care imi poate da un sfat:am condus fara permis,sunt minor,acum implinesc 18 ani,din ce am vorbit dosarul pleaca bine de la politie acuma nustiu exact ce pedeapsa o sa imi dea!ei mi-au zis sa ma duc in continuare sa dau de permis si dupa ce il iau o sa dea drumul dosarului!la ce m-as putea astepta din partea procurorului????va multumesc
din ce am inteles de pe la politie,conteaza ce scrie in dosar de cand pleaca de la politie,si daca procuroru nu este indulgent as putea sa dau de permis scapand doar cu o ameda administrativa!asa mi-a spus cel care lucreaza la dosar.el a scris ca nu prezint un pericol si va pot da dau de permis!acum sa vad daca is de acord si cei de la tribunal!
salut!daca cineva imi poate da un raspuns concret la problema mea!in noaptea de revelion al anului 2011 m-am urcat la volanul unui autoturism neavand carnet,proprietaru fiind in dreapta mea baut,intr-o intersectie m-am gasit cu politia,m-am speriat am dat inapoi,alunecand pe gheata am lovit o alta masina.la politie nu ne-a luat alcoolemia decat am dat o declaratie cum s-a intamplat!am dus act ca aveam scoala de soferi facuta,nu am nici-o plangere impotriva mea reparand masinile!acuma cauza care nu pot sa dorm este daca am voie acuma sa dau de permis!dau daca mai am voie sa mai dau cum si cand mai exact!din ce am inteles nu e prea grav tare dar mie sa nu mai pot da de permis!sau daca am un avocat bun sa ma scoata!astept un raspuns!va multumesc!