avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Activitate lazarutn

Activitate lazarutn

sunt angajata din sept 2010 cu un contract de munk de 2ore/zi si pe langa asta mai am un contract civil din sept 2009. am dreptul la concediu prenatal in cazul asta?
Răspuns la discuția am muncit fara nici un drept.....
exista inregistrarile de pe camerele video..martori care ma cunosc. e posibil sa nu constituie o dovada??
Am muncit intr-un punct de lucru care s-a inchis de pe data de 2 ianuarie 2011..din perioada octombrie 2009 pana in prezent. in august 2010 am ramas insarcinata si atunci mi sa spus ca nu aveam inca contract de munca. Neavand nici o asigurare medicala mi-a facut contract din luna septembrie 2010, la promisiunile angajatorului ca imi va plati si cateva luni din urma ca sa pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului. Am semnat un contrat..act care nu a ajuns si la mine...unul din cele 3 originale...deci problema grava e ca nu am stiut ce am semnat...pana in momentul in care sa inchis magazinul cand aflat ca aveam pe cartea de munca 2 ore in loc de 8 cat munceam. Daca as apela la instanta ce drepturi as avea eu acum ca sunt insarcinata?? Va rog ajuta-ti-ma...cum trebuie sa actionez? :(:(: