avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Activitate srelu

Activitate srelu

mulţumesc ptr. răspuns, dar am o mică nelămurire
dacă indemnizaţia de detaşare depăşeşte cuantumul de 3000 RON lunar, ea poate fi integrată în venitul brut...şi implicit impozitată...?
în fluturaşul de plată am regăsit calculul retribuţiei pe ore muncă, sporul de vechime aferent şi acea indemnizaţie de detaşare care toate se adună la brut, după care fără nici o deducere se calculează pe acest brut total CAS, Fond de Sănătate şi ªomaj, după care se impozitează ce mai rămâne.....repet....fără nici o deducere...
va mulţumesc ptr. părere
nu pun problema impozitării şi nici nu o contest, dar am pus problema reţinerilor aferente, care nu mi se pare deloc normală...
ce lege specifică faptul că pe indemnizaţia de detaşare se reţine CAS, Fond de Sănătate şi ªomaj...?
va multumesc ptr. raspunsuri, dar am o mare nedumerire...
am primit o indemnizatie de acest gen, ce-i drept, mult mai mare decat salariul meu de incadrare, cu care m-am vazut introdusa in brutul total si pe care brut total mi s-au retinut CAS, Fond de Sanatate si Somaj
am ramas putin blocat cand am sesizat ca am platit aceste sume imense...
as dori sa stiu daca indemnizatiile de detasare ce includ cazarea, masa si deplasarile saptamanale la domiciliu, se supun sau nu retinerilor ptr. CAS, Fond de Sanatate si Somaj ?