avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Activitate virgilvwu

Activitate virgilvwu

Răspuns la discuția Cercetare disciplinara prealabila
Am inteles,asa o sa fac,multumesc inca odata,o sa va spun maine ce am facut!La revedere
Multumesc frumos,asa o sa procedez,tocmai de asta imi este si mie ,sa nu ma trezesc peste cateva luni ca iar este ceva in neregula... etc.Dar ma gandesc ca nu au ce decizie de concediere sa-mi dea, daca chiar eu mi-am dat demisia.......:((
:">...sau gresesc..?
Multumesc frumos pentru sfaturile dumneavoastra,am vorbit cu ei astzai la telefon si m-au pus sa astept vreo 30 min ca sa verifice ei,dupa care m-au sunat si mi-au spus ca a fost o greseala ,si ca figuram la ei ca sunt in concediu fara plata,doamna de la resurse umane mi-a spus ca nu-i nicio problema si ca sa iau dre[pt eronata hartia aceea de cercetare disciplinara ca s-a rezolvat totul si ca nu mai este obligatorie prezenta mea acolo in data de 14.Bun,deci nu trebuie sa ma mai duc,sa zicem ca s-a rezolvat aceasta problema.Acum va intreb pentru a-mi ridica "vestita" carte de munca ei mi-au spus ca trebuie sa astept o luna de zile din momentul demisiei pentru a-mi duce cartea la itm sa fie semnata!,au dreptate referitor sau ma duc cu zaharelul?Multumesc
Am inteles ce vreti sa spuneti,dar totusi eu mi-am facut lichidarea,mi-am luat atestatul de la ei,iar in momentul in care am facut cererea de incetare a cim,a ramas o copie la ei si una la mine,nu a fost decat o simpla hartie.Iar in cazul in care nu mi-a inchis CIM ce-i de facut?Se poate cumva sa fie o greseala? Adica in sensul; ca se poate anula aceasta cercetare fara a ajunge la judecata?Ma gandesc ca paote au pierdut naiba cererea aceea,si apar inca angajat acolo,cu toate ca nu prea cred,din moment ce mi-am facut si lichidarea.....Este primul meu job si nu prea cunosc legislatia in vigoare..
Si inca ceva;in dreapta sus scrie data de 5-01-2011,iar pe la jumatate 06-01-2011,iar in dreapta jos semnatura inspectorului de la resurse umane si data de 05-01-2010....:O#-oB-),nu mai inteleg nimic.....
Am o cerere de incetare a contractului individual de munca cu data pe ea si semnatura mea si a inspectorului de operatii din perioada aceea!Bun in cazul acesta,ce fac? ma mai prezint la sediul firma pe 14 cand vor ei?
Buna ziua,problema mea este in felul urmator;In data de 10-01-2011,am primit prim posta o scrisoare de cercetare disciplinara cu data emiterii de 06-01-2011,in care scrie sa ma prezint la sediul firmei pentru absentarea nemotivata ,si incalcarea consemnului general al postului.Problema survine din pricina ca eu mi-am dat demisia pe data de 09-12-2010 prin incetarea CIM art 55 b. fara preaviz....Eu unul nu inteleg aceasta cercetare disciplinara,?daca eu am terminat cu firma aceasta si mi-am dat demisia de comun acord? este legala?,ce pot sa-mi faca daca eu nu mai lucrez la ei?Trebuie sa ma mai prezint la aceasta cercetare?Mi se pare o prostie...X-(Cartea de munca ink nu mi-am luat-o de la ei pentru ca mi-au spus ca trebuie sa astept vina de la ITM?Astept raspunsurile dumneavoastra!Va multumesc!