avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Activitate danalinco

Activitate danalinco

Am achitat impozitul integral la data de 31.03.2010, si mi-a venit recalculare conform majorarii de impozit. E normal? Adica dupa ce am platit pe anul in curs tot impozitul sa imi vina recalculare? In OG 50/2010 spune ca la art. 3 ca legea se aplica de la 01.07.2010. Deci eu ce sa inteleg?? E legal? Si mai exista o chestiunea: in Legea 571/2003 la art 287 zice ceva de majorarea cu maxim 20% anual, cu exceptia art 263 (4) si (5), si 295 lit b)-d), si impozitul auto este la aliniatul 2. Ma poate lamuri cineva daca este legala treaba asta.
Răspuns la discuția impozit auto majorat iulie 2010
729cristian a scris:

Se poate ataca in justitie ordonanta guvernului prin care s-a modificat nivelul impozitului auto de la 1 iulie 2010? Este legala aplicarea retroactiva a acestui impozit? As prefera sa platesc diferenta de impozit pentru o actiune legala contra guvernului Romaniei decit sa le platesc banii HOTILOR!!!

Daca am platit tot impozitul auto la 31.03.2010 cu reducerea de rigoare, au dreptul sa imi ceara retroactiv pentru diferenta de impozit, mentionez ca nu scrie pe chitanta achitare impozit pe anul 2010, scrie doar achitat impozit auto, si nr. de masina.