avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... IMPOZIT MIJLOACE DE TRANSPORT
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

IMPOZIT MIJLOACE DE TRANSPORT

Am achitat impozitul integral la data de 31.03.2010, si mi-a venit recalculare conform majorarii de impozit. E normal? Adica dupa ce am platit pe anul in curs tot impozitul sa imi vina recalculare? In OG 50/2010 spune ca la art. 3 ca legea se aplica de la 01.07.2010. Deci eu ce sa inteleg?? E legal? Si mai exista o chestiunea: in Legea 571/2003 la art 287 zice ceva de majorarea cu maxim 20% anual, cu exceptia art 263 (4) si (5), si 295 lit b)-d), si impozitul auto este la aliniatul 2. Ma poate lamuri cineva daca este legala treaba asta.

Alte discuții în legătură

Impozit auto majorat iulie 2010 729cristian 729cristian Se poate ataca in justitie ordonanta guvernului prin care s-a modificat nivelul impozitului auto de la 1 iulie 2010? Este legala aplicarea retroactiva a ... (vezi toată discuția)
"ramasita" de plata la impozitul auto pf Crispy Crispy Buna ziua, daca am achitat impozitul auto integral in 2010, pana la data de 31.03.2010, este legal sa mi se mai perceapa un rest de plata, ca fiind ... (vezi toată discuția)
Impozit pentru autoturism elenamuscalu elenamuscalu nu am platit impozitul pe autoturism la primarie din 2009 .cat am de platit la momentul acesta?cum se calculeaza dobanda?motor 1,2. (vezi toată discuția)