avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... \"Ramasita\" de plata la impozitul auto PF
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

"Ramasita" de plata la impozitul auto PF

Buna ziua,

daca am achitat impozitul auto integral in 2010, pana la data de 31.03.2010, este legal sa mi se mai perceapa un rest de plata, ca fiind "ramasita" de plata, in urma majorarii taxelor si impozitelor din luna iulie 2010???
Mentionez ca este vorba despre un autoturism cu o capacitate de 2.200 cmc.
Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 1 Februarie 2011
Crispy, utilizator
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 17:05, 1 Februarie 2011
OUG 59/2010
ART. II
(1) Pentru anul fiscal 2010, termenul de plata a diferentelor de impozit rezultate in urma aplicarii prevederilor prezentei ordonante de urgenta este 31 decembrie 2010.
(2) Persoanele fizice care achita integral pana la data de 30 septembrie 2010 impozitele recalculate in urma aplicarii prevederilor prezentei ordonante de urgenta, pentru diferentele rezultate, beneficiaza de bonificatia stabilita prin hotararile consiliilor locale adoptate pentru anul 2010.

ART. III
Prevederile prezentei ordonante de urgenta se aplica incepand cu 1 iulie 2010.

Asa cum observati termenul de plata al diferentelor de plata a fost 31.12.2010.Doar dupa aceasta data vi se vor putea calcula majorari.
Daca ati fi achitat pana la data de 30.09.2010 beneficiati si de bonificatia datorita achitarii integrale pana la data de 31.03.2010.
Ultima modificare: Marți, 1 Februarie 2011
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit auto majorat iulie 2010 729cristian 729cristian Se poate ataca in justitie ordonanta guvernului prin care s-a modificat nivelul impozitului auto de la 1 iulie 2010? Este legala aplicarea retroactiva a ... (vezi toată discuția)
Impozit pe mijloace de transport Fekker Ana Fekker Ana Am platit in 4.03.2010 taxa auto pentru un Opel Vectra capacitate cilindrica 2172 390 lei echivalentul taxei pe 2010, iar in19.08.2010 am primit de la ... (vezi toată discuția)
Impozit chirie sorinafelicia sorinafelicia am in proprietate 2 imobile , in unul locuiesc si pe cel de-al doilea intentionez sa-l inchiriez.Pentru cel de-al doilea imobil voi mai plati impozit ... (vezi toată discuția)