avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Activitate alina_evelina

Activitate alina_evelina

in decembrie 2010 doamna presedinta si doamna administratora a binevoit sa imi bage dosar in tribunal pentru suna de 1000 ron pentru neplata intretineri.in februarie am a doua infatisare ,dosarul este civil .pot face memoriu catre judecator in care sa specific cauza de neplata?avocatul a cerut suma de 500 ron ca onorariu ,sunt oblicata sa il platesc daca asociatia adica administratorul si presedintele la angajat?si nu ma reprezinta pe mine pentru ca nici nu sunt bagata in seama de catre dansa.asi dori sa fac un memoriu in care sa specific sa sunt in postnatal si ca traim 4 persoane cu suna de 800 rog..dar nu stiu cum si ce trebui specificat in acest memoriu...se poate sa ca judecatorul sa nu ma mai poata pasuiasca macar cu 30 de zile pentru aceasta suma?se poate sa pierd casa din cauza sumei de 1000 ron?cat mar costa un avocat si unde pot gasi pe cineva de incredere si sa pot da bani in rate?va rog din suflet sa nu ocoliti scrisoarea mea ,si daca se poate sa imi puteti raspunde,pentru ca sunt distrusa.va multumesc.sa dat o lege pt penalitati eu pot beneficia sau pot cere sa se ia in considerare?