scuze. simplu. fiind noua aici, e bvine ca am gasit totusi cum sa postez. apreciez totusi bunavointa dvs de gazda :). eu am terminat "subiectul". la revedere
va multumesc foarte mult pentru lumina. si da - este cam mult :">
sper sa ajung la suspendarea executarii pedepsei. oricum va urma o urmarire, o limitare e libertatii nu? cazierul va fi "patat" obligat nu? precizez ca la munca imi trebuie acesta deci.......
pe data de 11.01.2011, am condus in stare de ebrietate (0.95mg/l). am chemat politia, am semnat la sediul lor declaratia, am fost la 2 probe la spital asa cum trebuie. mi-au luat permisul B. am fost amprentata "pana la coate". mi s-a dat la plecare o copie dupa adresa de eliberare dovada fara drept de circulatie si dovada in original, spunandu-mi-se ca sa nu-mi fac probleme: prima abatere+colaborare cu politia si spitalul deplina, voi fi contactata de dansii. nu am platit nimic, nu am semnat nici un proces-verbal, nu mi-i s-a spus exact daca sunt penal sau nu.
1. sunt plina de vanatai de la recoltari.
2. nu am vazut buletinul sau cum ii zice de probe medicale. (pe dovada mi s-a scris cat am avut la aparat la fata locului)
3. astazi, 13.01.2011, m-am gasit anuntata in 2 ziare de tiraj mare din constanta, fara drept de apel si fara sa dau o declaratie presei, cum ca mi-i s-a deschis dosar penal.
acum, va rog, daca se poate, sa-mi spune-ti ce-mi ramane de facut, ce trebuie facut. nu credeam ca o sa ajung in ziar fara acordul meu, cu vanataile cum fac, in martie am programata si platita o excursie peste hotare si examen pentru categoria A.