avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Activitate criss.m

Activitate criss.m

Buna ziua.
Am un apartament intr-o tara a Uniunii Europene pe care urmeaza sa il vand in urmatoarea perioada.
Intrebarea mea este : trebuie sa declar ceva sau datorez ceva in Romania?
Mentionez ca sunt cetatean roman, cu domiciliul in Romania;
Locuinta pe care o vand, este a mea si am locuit acolo 8 ani ,cat am studiat si lucrat in strainatate si am fost rezident in statul respectiv.
Va multumesc pentru ajutor.
Va multumesc!
Buna ziua.
Va rog sa imi spuneti care sunt demersurile pe care trebuie sa le faca o persoana pentru a putea sa isi recupereze documentele care atesta faptul ca intre anii 1990-2000 a lucrat cu forme legale in Italia.
Nu are nicio adeverinta si nici nu stie daca mai sunt active firmele respective.
Exista cumva o institutie careia sa i se adreseze, pe baza de nume, CNP, sau numarul de inregistrare sociala si de unde sa isi recupereze dovada pentru cei 10 ani de vechime ?
Daca se obtin acele acte, unde se depun pentru a se calcula pensia obtinuta in strainatate?
Aceste demersuri pot fi facute de catre firme de avocatura sau cu alte specializari?
Va multumesc anticipat pentru ajutor!
Buna seara.
Indeplinesc conditia de pensionare anticipata in anul 2025,
Aș putea sa "cumpar" diferența de 4 ani pentru a putea sa beneficiez de pensionarea anticipată. incepand cu 2021 sau 2022?
Vă mulțumesc!
Buna ziua

Intrebarea mea este: PFI plateste contributia la somaj? Daca da, atunci in ce conditii beneficiaza persoana respectiva de somaj (trebuie sa demonstreze cu documente ca nu mai lucreaza?).
Restul darilor sunt clare.

Multumesc