avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara. Indeplinesc conditia de pensionare ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara. Indeplinesc conditia de pensionare anticipata in ...

Buna seara.
Indeplinesc conditia de pensionare anticipata in anul 2025,
Aș putea sa "cumpar" diferența de 4 ani pentru a putea sa beneficiez de pensionarea anticipată. incepand cu 2021 sau 2022?
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:04, 2 Februarie 2021
Nu aveti cum sa iesiti la pensie mai devreme de data mentionata de dvs., chiar daca ati cumpara acea diferenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua la 27 de ani vechime, vârsta de 55 de ani as putea ... Vdorina67@yahoo.com Vdorina67@yahoo.com Bună ziua la27 de ani vechime ,vîrsta de 55de ani as putea sa ies anticipat la pensie ,născută in 1967 24 iulie, va mulțumesc frumos. (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie? ortantaluca ortantaluca Sunt nascuta in iulie 1959 si am vechime in munca17 ani si 10 luni. Va rog sa-mi spuneti cand voi avea dreptul , cel mai devreme la o pensie. Va multumesc (vezi toată discuția)
De cand se plateste pensia integrala ionplesa ionplesa Am iesit la pensie anticipat la 63 de ani cu pensia redusa cu circa 10%. In august 2021 am implinit 65 de ani, dar pensia primita in septembrie 2021 a fost ... (vezi toată discuția)