avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Activitate radu_mihalcea

Activitate radu_mihalcea

Va multumesc .
Maica-mea m-a intrebat : vin aia la usa ei cu executorul judecatoresc sa ma caute pe mine (si eu nu sunt pt ca nu mai locuiesc acolo,dar adresa aia este in trecuta in CI )
-au voie sa intre in casa ?
-este maica-mea obligata sa le arate acte si ,daca da,care?
-ca principiu : ei trebuie sa demonstreze ca un lucru este pe numele meu ca sa puna sechestru pe el sau ei pot sa "ia" ceva si maica-mea trebuie sa demonstreze ca e lucrul ei (ex : televizorul din casa respectiva)

PS: Sunt obligat sa-i anunt cand ma angajez sau se sesizeaza ei ?
Buna ziua. Am primit o somatie de excutare silita din partea unei banci pentru un credit luat acum niste ani si din care am platit o parte pana acum vreo 2 ani cand am ramas fara servici, Suma datorata ,cu tot cu dobanzi si cheltuieli ,se ridica la cca 20.000 lei ( 200 mil lei vechi). Nu am NIMIC pe numele meu si nu am servici. Somatia a venit la parintii mei acasa unde am domiciliul(cel trecut in CI) ,dar unde nu locuiesc.
Ce se intampla de acum inainte? Ma baga la inchisoare ? Imi opreste din salariu atunci cand o sa ma angajez ? Maica-mea era speriata ca vin la adresa din buletin (adica la ea acasa ) si pun aia mana pe masina de spalat (de exemp-lu),care bineinteles ca nu e a mea ,dar cum demonstreaza mama ca e a ei ,fiind luata la mana a 2-a din ziar ??
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri,Radu.