avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita debitor fara bunuri sau servici
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita debitor fara bunuri sau servici

Buna ziua. Am primit o somatie de excutare silita din partea unei banci pentru un credit luat acum niste ani si din care am platit o parte pana acum vreo 2 ani cand am ramas fara servici, Suma datorata ,cu tot cu dobanzi si cheltuieli ,se ridica la cca 20.000 lei ( 200 mil lei vechi). Nu am NIMIC pe numele meu si nu am servici. Somatia a venit la parintii mei acasa unde am domiciliul(cel trecut in CI) ,dar unde nu locuiesc.
Ce se intampla de acum inainte? Ma baga la inchisoare ? Imi opreste din salariu atunci cand o sa ma angajez ? Maica-mea era speriata ca vin la adresa din buletin (adica la ea acasa ) si pun aia mana pe masina de spalat (de exemp-lu),care bineinteles ca nu e a mea ,dar cum demonstreaza mama ca e a ei ,fiind luata la mana a 2-a din ziar ??
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri,Radu.
Cel mai recent răspuns: radu_mihalcea , utilizator 21:48, 13 Ianuarie 2011
va vor pune poprire pe salariu, cand il veti avea.
nu vor fi executate silit bunurile parintilor
Va multumesc .
Maica-mea m-a intrebat : vin aia la usa ei cu executorul judecatoresc sa ma caute pe mine (si eu nu sunt pt ca nu mai locuiesc acolo,dar adresa aia este in trecuta in CI )
-au voie sa intre in casa ?
-este maica-mea obligata sa le arate acte si ,daca da,care?
-ca principiu : ei trebuie sa demonstreze ca un lucru este pe numele meu ca sa puna sechestru pe el sau ei pot sa "ia" ceva si maica-mea trebuie sa demonstreze ca e lucrul ei (ex : televizorul din casa respectiva)

PS: Sunt obligat sa-i anunt cand ma angajez sau se sesizeaza ei ?
Ultima modificare: Joi, 13 Ianuarie 2011
radu_mihalcea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie plata impozit? robertsilvan robertsilvan Am un impozit neachitat in valoare de aproximativ 300 RON pentru niste colaborari cu o firma acum 3 ani. Colaborarea a fost facuta ca persoana fizica (nu ... (vezi toată discuția)
Executarea silita AmaliaPopescu AmaliaPopescu Fratele meu a luat un credit (de nevoi personale pe 8ani)acum ~4 ani.A platit doar 3ani,apoi nu a mai platit ratele.Creditul l-a luat pt a-si cumpara un ... (vezi toată discuția)
Executare silita mayacom1985 mayacom1985 Buna Seara.As dori sa stiu ce mi se poate intampla in cazul in care am primit o somatie de la executorul judecatoresc in care sunt somata sa platesc in 24 de ... (vezi toată discuția)