Buna Seara.As dori sa stiu ce mi se poate intampla in cazul in care am primit o somatie de la executorul judecatoresc in care sunt somata sa platesc in 24 de ore o datorie care o am catre o banca,datorie care a rezultat in urma faptului ca nu am mai platit ratele fiindca nu am mai avut posibilitati financiare.Mentionez ca nu am nimic pe numele meu si ca somatia respectiva a ajuns la adresa parintilor mei, adresa la care eu nu mai locuiesc de vreo 3 ani.As dori sa stiu ce mi se poate intampla.Va multumesc.
Dar parintilor mei li se poate intampla ceva.e posibil ca ei sa fie executati silit in locul meu chiar daca nu m-au girat?.Ar fii indicat sa ma duc la biroul executorului si sa declar ca nu am nimic pe numele meu?
Vroiam sa stiu ce mi se poate intampla la acest moment in care nu mai am nimic pe numele meu(am avut ulterior o proprietate pe care am vandut-o mamei mele,care la randul ei a vandut-o, dupa care si-a cumparat alta ).e posibil ca sa fiu data in judecata si ca proprietatea care o detine mamea mea sa fie luata in contul datorie?.m-am mai interesat si mi s-a mai spus ca mi se va face poprire pe salariu.in acest moment mi se face deja poprire de catre alta banca si mi se opreste 1/3 din salariu net.Sunt speriata pt ca in acea somatie care mi-a fost trimisa scria ca pot face inchisoare daca ma opun executarii.dar la acest moment nu au ce sa imi ia pt ca nu am ninic pe numele meu,nici eu nici sotul meu si locuim la socrul meu.
sperietoarea executorului bancar e valabilă în alte povești, în cazul dvs. : la ce anume ”executare ”să vă opuneți ? ! dacă aveați vreun bun și îl manipulați prin spate sau vă opuneați fizic abuziv executării dar așa ? altceva decât somații și sperietori, nimic NU vă mai poate face banca.Stați calmă și vă distrați pe seama fraerilor care nu și-au lut măsurile necesare garantării creditului acordat.Va face poprire din salariul dvs.
Somatie
ContSters104330
Buna seara,
Subiectul pe care il aduc in discutie este mai vechi .Am debite la doua banci pe care nu le-am achitat de o perioada foarte mare de timp,am primit ... (vezi toată discuția)