avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... informatie - probleme cu societate recuperari creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

informatie - probleme cu societate recuperari creante

Buna ziua.Ma numesc Iulia si va scriu in numele mamei mele si anume.Are deja facuta o poprire pe veniturile salariale, si a primit acasa o somatie de plata de la o alta banca , de fapt o somatie de la un birou de executor judecatoresc , ca daca nu plateste si se face executare silita pe bunuri mobile si imobile.tin sa precizez, ca nu este credit cu ipoteca, este de nevoi personale si a fost cesionat de banca unei firme de recuperare. casa in care locuiesc parintii mei , este mostenire de la parintii tatalui, nu este facuta cu mama, este casa lasata mostenire cu rol.cum se facea odata de demult .Va rog sa ma ajutati cu o informatie , si anume ce se poate intampla.Va multumesc din suflet
Ultima modificare: Vineri, 23 Martie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:58, 23 Martie 2012
Pentru cel de-al doilea credit i poate pune poprire din nou pe salariu.
Va multumesc de raspuns insa i se opreaste din cei 1/3 din venit, sau se ajunge pana la 1/2 din venit?
Pana la 1/2 din salariu se poate popri.
poprirea va fi pe jumatate din salariu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre execatuarea silita ca urmare a neplatii ratelor la banca anca_mic anca_mic Buna ziua Parintii mei au facut mai multe credite la banci, credite ce insumeaza o valoare toatala de 6000 E .Amandoi fiind functionarii publici veniturile ... (vezi toată discuția)
Debitor fara venituri si bunuri,ce se intimpla cu codebitorii daca au proprietati? 2740801520027 2740801520027 buna ziua,am un credit de nevoi personale in valoare de 18000 ron,ca sa il pot lua am avut nevoie in anul 2007 de trei codebitori (sotul si parinti mei).am ... (vezi toată discuția)
Cum sa scapam de recuperatorii bancilor carmenn1978 carmenn1978 Buna ziua! Va rog din suflet sa ma lamuriti si pe mine deoarece sunt intr-o situatie disperata...In urma cu 6 ani sotul meu (nu eram casatoriti-avea o alta ... (vezi toată discuția)