avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Activitate doinad

Activitate doinad

Răspuns la discuția partaj apartament
va multumesc pentru raspunsuri si pentru detaliile suplimentare legate de executarea silita, pe care nu le stiam si care imi sunt de folos.
Va rog sa-mi spuneti si mie ce se intampla in cazul partajului unui apartamet: sotul caruia i s-a incredintat apartamentul cu obligatia de a plati sulta celuilalt devine proprietar pe apartament (si deci il poate vinde, de exemplu) la data cand hotararerea devine definitiva sau cand s-a platit sulta?
Cam ce termene se acorda pentru plata sultei?

Va multumesc mult.
Răspuns la discuția scimbare cerere partaj
multumesc frumos.

as mai indrazni sa intreb, ce sanse de reusita credeti ca sunt daca s-a stabilit ca mie mi se cuvine 40%?

va multumesc
Răspuns la discuția scimbare cerere partaj
va multumesc frumos pentru lamuriri si timpul acordat.

deci este practic imposibil sa se schimbe cererea, daca partea opusa nu este de acord? caci nu este.

cat de mult conteaza totusi alte conditii, de exemplu faptul ca partea de vrea sa schimbe cererea are in ingrijire minorul si ar putea sa spuna ca are nevoie de locuinta? sau nu mai conteaza deloc, ca este prea tarziu procedural?

multumesc inca o data
va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns.

este posibil ca intr-un proced de partaj una din parti sa modifice cererea in timpul procesului? in speta, este posibil ca partea care a solicitat ca locuinta sa ii revina celeilate parti cu plata sultei sa revina si sa ceara sa i se atribuie ei locuita cu obligatia platii sultei catre cealalta parte? sau cererea care s-a facut la inceputul procesului nu se mai poate modifica?

mai mult, este posibil ca modificarea cererii sa se face dupa ce judecatorul a hotarat contributia partilor si s-a facut si experiza tehnica pt valoarea locuintei?

va multumesc