avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Activitate BRAVO-2-0

Activitate BRAVO-2-0

buna. cu permisiunea dv. doresc sa ma ajutati sa aflu raspunsuri la o problema ce ma framanta de 6 luni. avem o asociatie sportiva non-profit. intrebare: ce ar avea practic de castigat o firma daca ne sponsorizeaza?#-o
multumesc anticipat tuturor.
pot sa-mi aduc de dincolo masina pe care sa o bag legal pe AS?
pana acum, totul in clar si in acelasi timp in ceata. referitor la fondurile nerambursabile? doar pe tema calculatoarelor , site , internet? atat? ma asteptam la ceva pentru achizitie teren sau cu terenul meu achizitie arme de airsoft... dar mai caut. poate ma mai ajuta cineva....pls
am mai gasit asta.ar fi preferabil o asociatie non profit pentru ca poti incasa bani si din vanzari si ai o scutire de impozit pe profit pentru activitatile economice de maxim 15000 eur dar in limita a 10 % din veniturile din activitatile nonprofit.
o asociatie nonprofit poate avea in paralel si activitati economice precum vanzari produse, prestari servicii pentru care emite factura dar si activitatile fara scop patrimonial pentru care este remunerata din cotizatii membrii, sponsorizari, donatii, fonduri externe nerambursabile, competitii si demonstratii sportive, vize, taxe.
Contabilitatea trebuie organizata ca la o societate comerciala incepand cu anul 2008, insa sunt niste diferente pentru specificul activitatii nonprofit precum si la unele conturi contabile pentru activitatile nonprofit. Trebuie sa depui bilant de doua ori pe an si numai daca ai si vanzari o declaratie de impozit pe profit daca e cazul.
trebuie sa verific pe statut? thx
buna ziua tuturor. cu permisiunea dv. doresc sa ma avutati si pe mine in cateva probleme. suntem 3 colegi care am pus pe picioare o asociatie sportiva nonprofit , ramura sportiva fiind AIRSOFT. am cautat cat am putut eu de mult sa vad ce avantaje ofera tara asta unei asociatii sportiva nonprofit. pana acum am gasit ca se pot directiona aia 2% din impozit. atat. se pot accesa fonduri nerambursabile? ma puteti ajuta , sau macar ma puteti indruma unde sa caut? mentionez ca nu detin cunostinte economice , contabile , juridice. multumesc