avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Activitate andaluza

Activitate andaluza

1. nu stiu exact cum arata documentele tale, dar, din ceea ce ai explicat, eu cred ca judecatorul se raporteaza corect la procesul verbal.
-procesul verbal poarta semnatura debitorului si exprima si vointa sa.
-factura nu poarta semnatura de primire si nici nu poti sa faci dovada primirii prin posta de catre debitor; oricine poate emite o factura catre o societate comerciala, dar, asta nu inseamna ca debitul chiar exista (in conditiile in care n-am semnatura, n-am dovada de primire prin posta);
Comparant cele doua documente si avand in vedere pretentiile tale, apreciez ca singurul document la care se poate raporta judecatorul este procesul verbal.

2. strange de gat posta; si mie mi-au "ratacit" diverse notificari fara a putea sa-mi dea o explicatie logica;

3.nu.

4. nu prea are ce.
1. exista posibilitatea ca membrii fondatori ai unei fundatii sa cesioneze fundatia catre alte persoane si care ar fi actele care ar trebui intocmite?
In principiu, ma gandesc ca n-ar fi nici un impediment si ca aceasta operatiune s-ar putea face printr-o hotarare a membrilor fondatori, urmata apoi de inregistrarea in registrul asociatiilor si fundatiilor.
As vrea totusi sa aflu si care este parerea voastra.