1. nu stiu exact cum arata documentele tale, dar, din ceea ce ai explicat, eu cred ca judecatorul se raporteaza corect la procesul verbal.
-procesul verbal poarta semnatura debitorului si exprima si vointa sa.
-factura nu poarta semnatura de primire si nici nu poti sa faci dovada primirii prin posta de catre debitor; oricine poate emite o factura catre o societate comerciala, dar, asta nu inseamna ca debitul chiar exista (in conditiile in care n-am semnatura, n-am dovada de primire prin posta);
Comparant cele doua documente si avand in vedere pretentiile tale, apreciez ca singurul document la care se poate raporta judecatorul este procesul verbal.
2. strange de gat posta; si mie mi-au "ratacit" diverse notificari fara a putea sa-mi dea o explicatie logica;
1. exista posibilitatea ca membrii fondatori ai unei fundatii sa cesioneze fundatia catre alte persoane si care ar fi actele care ar trebui intocmite?
In principiu, ma gandesc ca n-ar fi nici un impediment si ca aceasta operatiune s-ar putea face printr-o hotarare a membrilor fondatori, urmata apoi de inregistrarea in registrul asociatiilor si fundatiilor.
As vrea totusi sa aflu si care este parerea voastra.