avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1897 soluții astăzi
Forum Activitate jeanc

Activitate jeanc

3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da,așa este doar 15 zile de doua ori pe luna,dar mai întâi mergi la comisie care aproba 30 zile pe baza referatului medic spec și apoi revii și acelasimedic îți da 15 zile! O tâmpenie și batjocura la adresa unui pacient cu tije in coloana sa vina Dup 15 zile de 2 ori pe luna la concediu!? Cum sa te refaci? Sau te mai refaci vreodată? Suntem ai nimănui!
2 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Suntem in stare de alerta nu urgentă !
7 din 10 utilizatori consideră
acest răspuns util
Are dreptate doamna sa fie îngrijorată si revoltata,cei din afara nu cunosc problemele din școala si tratează superficial orice! DSP -ul Răspunde pt ca trebuie totul înregistrat .
Sa nu punem in cârca altora răspunderea si sa arătam apoi cu degetul ! NU cred ca cineva va va consilia,dar sper si urmăresc !
Un pensionar care lucrează la privat ,cu contract pe perioada nedeterminata ,își da demisia cu preaviz. Câte zile și ore pe zi trebuie sa mai lucreze?
Discuție SRL-D
Am magazin online cu adresa de corespondenta fără spațiu .Am primit de la TVR Iași Înștiințare ca trebuie sa plătesc taxa tv obligatoriu ?!
Discuție PRIMA CASA
Cu indemnizatia de crestere a copilului se poate face credit pentru prima casa?Familia e monoparentala.
Discuție pensionare
am 28 ani in conditii speciale,fac 50 ani pe 28 februarie2011,dupa legea 19/2000 trebuia sa ies la pensie pe 28 febr.dupa legea 263/2010 la 52?daca da, pot cere pensionare anticipata partiala pana la 52 ani??