de la tribunal ne-a venit notificare pentru neinceperea urmaririi penale din lipsa de raclamatii din partea victimelor insa permisul i-l ia (ieri am aflat si noi) si avertisment .maine vom afla si pe ce perioada .ne-a spus ca trebuia sa opreasca la stop indifernt ca avea un pacient in stop respirator .mi se pare o aberatie sa stea sa opreasca la fiecare stop ,dar nenorocitul de politai nu pricepe ca era viata unui om in pericol.sper sa nu aiba vreodata nevoie de ambulanta el sau familia lui !!!!
la noi si salariul si bonurile se dadeau pe aceiasi luna de exemplu ce am mucit intre 1 si 15 ale lunii ni se dadea pe data de 16 iar diferenta pe data de 01 a lunii urmatoare.deci eu acum in ianuarie ar fi trebuit sa iau banii pentru concediu prenatal caci de asta sunt asa nelamurita ...adica mi se par putini bani .DUPA CAT MA DUCE PE MINE CAPUL SI DUPA CALCULELE MELE AR FI TREBUIT SA AJUNG UNDEVA LA 1700-1800 LEI
in decembrie am muncit pana pe data de 15 dec ,iar cu data de 16 am intrat in concediu de odihna .Salariul pe luna decembrie l-am luat integral in 15 decembrie si a fost ok .IN concediu prenatal am intrat incepand cu data de 03.01.2011 caci 01si 02. ianuarie au fost sambata si duminica
in luna -iulie am avut total venituri brute 2162 lei
-august 1767
-septembrie 3246(am avut si prima de vacanta)
-oct 1824
-noiembrie 2009
-decembrie 1679
iar fluturasul din luna ianuarie arata avans (15 ianuarie)584 lei si lichidare (01 febr)584 lei adica exact salariul meu net atunci cand lucram la banca
in data de 07.08.2010 sotul meu a avut un accident cu ambulanta ...mai exact dupa ce a preluat un caz de stop cardiac de la adresa acestuia ,in timp ce se indrepta spre spital cu semnalele acustice si luminoase puse in functiune la o intersectie(ambulanta avea semnul stop la intersectie) a fost acrosata de catre un alt autoturism care circula pe mijlocul soselii si care a motivat ca nu a auzit semnalele sonore din cauza zgomotului produs de aerul conditionat .sotului meu i s-a suspendat permisul circuland cu dovada iar celuilalt conducator auto nu i s-a aplicat nici o contraventie .este normal??
eu am luat in calcul ...numai ca ei nu au luat ...acum pe data de 14 mi-a intrat jumatate din salariul net de incadrare ca si cum as fi lucrat in continuare la banca si nu as fi avut nici o ora suplimentara
ce inseamna venit brut (nu radeti de mine)...la mine pe fluturasi scrie salariu brut din contract si total venituri brute pe care din ele le iau in calcul!!!!