avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general accident ambulanta
Discuție deschisă în Contabilitate în general

accident ambulanta

in data de 07.08.2010 sotul meu a avut un accident cu ambulanta ...mai exact dupa ce a preluat un caz de stop cardiac de la adresa acestuia ,in timp ce se indrepta spre spital cu semnalele acustice si luminoase puse in functiune la o intersectie(ambulanta avea semnul stop la intersectie) a fost acrosata de catre un alt autoturism care circula pe mijlocul soselii si care a motivat ca nu a auzit semnalele sonore din cauza zgomotului produs de aerul conditionat .sotului meu i s-a suspendat permisul circuland cu dovada iar celuilalt conducator auto nu i s-a aplicat nici o contraventie .este normal??
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:47, 17 Ianuarie 2011
Dupa terminarea cercetarilor penale,probabil ca sotului dvs ii va restituit permisul de conducere,daca dovedeste ca s-a aflat in interes de serviciu cu urgenta medicala.
La prim vedere ,din relatarile dvs,nu rezulta ca ar avea o culpa.
de la tribunal ne-a venit notificare pentru neinceperea urmaririi penale din lipsa de raclamatii din partea victimelor insa permisul i-l ia (ieri am aflat si noi) si avertisment .maine vom afla si pe ce perioada .ne-a spus ca trebuia sa opreasca la stop indifernt ca avea un pacient in stop respirator .mi se pare o aberatie sa stea sa opreasca la fiecare stop ,dar nenorocitul de politai nu pricepe ca era viata unui om in pericol.sper sa nu aiba vreodata nevoie de ambulanta el sau familia lui !!!!
Mergeti la politie sa vedeti motivul,daca politia a constatat ca sotul dvs este vinovat de savarsirea unei contraventii,care necesita luarea acestei masuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident ambulanta Brokeru22 Brokeru22 In anul 2007 un sofer al unei statii de ambulanta, in timp ce se afla in misiune, cu sistemul luminos si acustic in functiune, in intersectie nu a oprit la ... (vezi toată discuția)
Am avut un accident cu trenul la trecerea la nivel cu calea ferată, semnalizată doar cu crucea sf. andrei. mi-a fost suspendat permisul pe trei luni fără drept de conducere, este corect? oana8989 oana8989 Bună ziua.La trecerea la nivel cu calea ferata semnalizata cu semnul Sf Andrei am avut un accident cu trenul din cauza vizibilității reduse.Mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Permis retinut neacordare prioritate ambulanta CatalinANdrei19 CatalinANdrei19 buna ziua ... zilele recente am fost oprit de politia rutiera cu MCV, pentru neacordare prioritate ambulanta . pe PV este trecut ca aceasta avea in functiune ... (vezi toată discuția)