Mentionez k am un abonament la vodafone in care am am ramase 12 luni contract.Mai mentionet k la inceputul contractului am achizitionat 2 tel avand un abon 2in1. Pe 2 luni am ramas in imposibiltatea de nu a plati 2 facturi in valoare de 355 lei
in luna decembrie am fost contactat telefonic si mi sa spus k sunt dat in judecata pt recuperarea sumelor restante serviciile fiindu-mi suspendate.Am achitat 200 lei din factura fiindu-mi restant 155 pt luna ianuarie + bineintles abonamentul lunar aferent lunii ian. dar cand am primit factura am vazut k sunt dator cu 810 lei in care mi-au inclus si taxele de reziliere.Deci mi-au reziliat contractul automat fara a fi anuntat pt acest fapt.Recent am achitat 200 lei deci imi mai ramin de dat 610 aproximativ echivalentul taxei de reziliere.
Intrebare:
Se poate aplica legea 161/2010 in cazul meu?
Am fost informat k dak nu platesc factura pan la data scadenta sunt actionat in justitie si mi se pot adaugat sume suplimentare, deci imi mai pot aduga peste aceasta suma nu pot cere o prelungire a platii in cazul in care nu pot achita??
Ce pot face in cazul asta k se pare k nu se mai sfarseste k de la luna la luna ma gasesc ku datorii din ce in ce mai mari in cele 2 luni nu am putut efectua apeluri pin in rezilierea contractului deci nu am o explicatie pt 200 lei de unde vin dak nu am folost serviciul fiind doar abonamentul de plata + suma restanta.
CE POT FACE IN ACEST CAZ????