avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reziliere contract vodafone
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reziliere contract vodafone

Mentionez k am un abonament la vodafone in care am am ramase 12 luni contract.Mai mentionet k la inceputul contractului am achizitionat 2 tel avand un abon 2in1. Pe 2 luni am ramas in imposibiltatea de nu a plati 2 facturi in valoare de 355 lei
in luna decembrie am fost contactat telefonic si mi sa spus k sunt dat in judecata pt recuperarea sumelor restante serviciile fiindu-mi suspendate.Am achitat 200 lei din factura fiindu-mi restant 155 pt luna ianuarie + bineintles abonamentul lunar aferent lunii ian. dar cand am primit factura am vazut k sunt dator cu 810 lei in care mi-au inclus si taxele de reziliere.Deci mi-au reziliat contractul automat fara a fi anuntat pt acest fapt.Recent am achitat 200 lei deci imi mai ramin de dat 610 aproximativ echivalentul taxei de reziliere.
Intrebare:
Se poate aplica legea 161/2010 in cazul meu?
Am fost informat k dak nu platesc factura pan la data scadenta sunt actionat in justitie si mi se pot adaugat sume suplimentare, deci imi mai pot aduga peste aceasta suma nu pot cere o prelungire a platii in cazul in care nu pot achita??
Ce pot face in cazul asta k se pare k nu se mai sfarseste k de la luna la luna ma gasesc ku datorii din ce in ce mai mari in cele 2 luni nu am putut efectua apeluri pin in rezilierea contractului deci nu am o explicatie pt 200 lei de unde vin dak nu am folost serviciul fiind doar abonamentul de plata + suma restanta.
CE POT FACE IN ACEST CAZ????
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 09:58, 16 Ianuarie 2011
Faceti o sesizare la Oficiul pentru Protectia Consumatorilor
Ultima modificare: Duminică, 16 Ianuarie 2011
Georgeta Anghel (Rusu), Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliezi contractul cu furnizor servicii cablu si dupa 5 luni ajungi la recuperatori... ContSters140943 ContSters140943 Buna ziua, Pe scurt acum 3 ani am incheiat un contract cu UPC pt furnizarea serviciilor de internet. Pe la mijlocul lunii noiembrie m-am dus la casierie sa ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cablu andreea83 andreea83 Buna ziua.Mama mea are abonament u.. din 2009.De-a lungul timpului acesta s-a prelungit.Anul trecut a fost sunata si i s-a propus o oferta,o reducere la ... (vezi toată discuția)
Cum pot renunta la un abonament orange pt nemultumirea d servici e neinformarea corecta Marya3092 Marya3092 EU am luato p maicamea cu MN si ia a fost la orangi pt ca avea abonament si stiind ca a cazut romingu a antrebat dava poate folosi minutele an afara tarì ... (vezi toată discuția)