avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract cablu
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract cablu

Buna ziua.Mama mea are abonament u.. din 2009.De-a lungul timpului acesta s-a prelungit.Anul trecut a fost sunata si i s-a propus o oferta,o reducere la factura iar ea a acceptat-o.Datorita unor situatii familiale,nu isi mai permite sa plateasca acest abonament si astfel s-a adresat furnizorului upc pt scoaterea anumitor produse pt a se micsora suma ce tb achitata,dar a fost refuzata,pe motiv k nu se poate,intrucat anul trecut cand a acceptat oferta de reducere a unor servicii,abonamentul s-a prelungit pe 2 ani si astfel nu se poate modifica nimic in continutul acestuia.In acest context le-a spus celor de la cablu k doreste rezilierea contractului iar raspunsul lor a fost k rezilierea acestui contract se poate face doar dak achita totalul lunilor ramase din abonament....adik undeva la 1800 ron.
In urma acceptarii ultimei oferte nu exista un contract scris ci doar o convorbire telefonica.
Este legala aceasta plata?
Cum putem proceda in continuare?
Multumesc anticipat si o zi buna.

Alte discuții în legătură

Reziliere contract panaitdavid_catalin panaitdavid_catalin un contract de internet, in perioada contractuala,se poate reziliala solicitarea clientului fara taxe de reziliere, sau alte taxe asemanatoare, solicitate de ... (vezi toată discuția)
Reziliezi contractul cu furnizor servicii cablu si dupa 5 luni ajungi la recuperatori... ContSters140943 ContSters140943 Buna ziua, Pe scurt acum 3 ani am incheiat un contract cu UPC pt furnizarea serviciilor de internet. Pe la mijlocul lunii noiembrie m-am dus la casierie sa ... (vezi toată discuția)
Contract furnizare servicii carmen bodeanu carmen bodeanu In luna ianuarie ,inainte de 09.01.2012,am fost contactata TELEFONIC de un reprezentant al firmei de cablu UPC,in vederea incheierii unui contract nou ... (vezi toată discuția)