avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... contract furnizare servicii
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

contract furnizare servicii

In luna ianuarie ,inainte de 09.01.2012,am fost contactata TELEFONIC de un reprezentant al firmei de cablu UPC,in vederea incheierii unui contract nou pt.anul2012;am fost de acord atunci cu un pachet de servicii care continea 100 min de telefonie fixa in alte retele fixe;pe data de 9ianuarie m-am prezentat la un oficiu de vanzari,unde in urma negocierii cu un reprezentant al lor un alt pachet,care continea un abonament de tel.fixa "alo seara si weekend"convorbiri nelimitate in alte retele:factura mi-a sosit cu 174 roni mai scumpa pe motiv ca acea convorbire , cu oferta de telefonie de 100 min.,a avut loc pe data de 16 ian,ca urmare mi s-au taxat in plus toate convorbirile efectuate (cu buna credinta ca am un contract semnat de ambele parti)peste cele 100min din pachetul initial. Va intreb eu acum ce pot face,nu am cum sa dovedesc ca acea convorbire a avut loc inaintea incheierii contractului;oare o convorbire bate un contract?am fost la UPC,am reclamat, parea ca s-a remediat situatia,dar aseara cind am sunat la relatii cu publicul,mi s-a raspuns sec,ca am modificat contractul scris siparafat din data de 9,cu un telefon in data de 16;mentionez ca oferta din "16" e mai ieftina decat cea din 9,situatie pe care nici o firma de cablu n-ar accepta-o,daca de exemplu as dori-o de-acum inainte
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 13:44, 19 Februarie 2012
In anexa la Legea nr.193/2000 se specifica, la lit b, faptul ca clauza prin care se obliga consumatorul sa se supuna unor conditii contractuale despre care nu a avut posibilitatea reala sa ia cunostinta la data semnarii contractului este ABUZIVA si prin urmare nula... Pentru aplicarea acestei legi va trebui sa sesizati Protectia Consumatorilor...
Ultima modificare: Duminică, 19 Februarie 2012
GUVERNATOR MG, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema contract firma telefonie mobila tudor92 tudor92 Buna ziua! Am o problema cu unul din operatorii de telefonie mobila. In data de 14 august 2014 am incheiat un contract la distanta cu unul din operatori. ... (vezi toată discuția)
Upc – prelungirea contractului fara instiintare andrei256 andrei256 Va rog sa ma ajutati in solutionarea problemei mele cu UPC-ul. Am avut contract cu UPC din 16.06.2007, pentru cablu si internet, pt un an de zile. In ... (vezi toată discuția)
Plata in plus impusa abuziv la upc ! cristiannegru cristiannegru Am incheiat un Contract /2 ani cu UPC -ul Pe 10.07.2014, cand am luat salariul si am vrut sa achit Factura, am vazut ca UPC a bagat abuziv la plata o Oferta ( ... (vezi toată discuția)