avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cum pot renunta la un abonament orange pt nemultumirea ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cum pot renunta la un abonament orange pt nemultumirea d servici e neinformarea corecta

EU am luato p maicamea cu MN si ia a fost la orangi pt ca avea abonament si stiind ca a cazut romingu a antrebat dava poate folosi minutele an afara tarì farà nici un cost suplimentar i sa raspuns cu da doar ca trebue sai activeze alta oferta an acelasi pret si i se prelungeste contractu dar farà costuri suplimentare si farà vro achizitie sau iscalitura asta pe la jumatea lu agust 2017 prin noiebrie sa facut un cost suplimentar de 10,..€ si cand am contactat serviciu orange ni sa spus k nu mai beneficiaza de asa ceva si va fi taxata an lunile urmatoare farà a suna de PE telefon si farà a raspunde sa facut IAR cost suplimentar de vro 50 venti. Am sunat la ei si leam zis k nu sunt multumita de servicile oferite si vreau sal anchid mia zis k nu se poate (am vorbit cu mai multi repezentanti fiecare spanandu.mi k mai am ba 20 ba 24 ba 30 de luni de plata) antr.un final am VB cu unu ca zicea ca e de la reziliere mia repetat calm farà stres si multe explicati ca nu se poate anchide farà efectuarea Platì an avans si dak vreau e o oferta de 25 de euro lunar nu e nimic de facut iam spus la c'è sa va platesc dak nu ami dati nimic sa folosesc pt bani care vi DAU si mia raspuns k ei ami ofera minute le pot folosi iam rasp dar se face si cost suplimentar da daca vreti farà cost suplimentar sa achit suma de 200 si ceva € nu an lei . Cum as putea sa FAC sa anchid afurisitu de orange .

Alte discuții în legătură

Problema abonament telefonie - oferta prezentata inselator de operator croco_madness croco_madness Va salut cu respect ! Am o problema cu un abonament telefonie. Am cumparat un numar de telefon gold de pe un site de vanzari , totul bine si frumos. Am ... (vezi toată discuția)
Despre factura telefonie mobila mioara26 mioara26 Buna seara sunt foarte suparata pe o retea de telefonie. sa va povestesc pe scurt . eu sunt abonata de mult timp la aceasta retea am vrut in acest an sa renunt ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru alcool la volan, comportament ciudat al polițistului și suspiciuni de înlocuire probe biologice. vă rog frumos să-mi spuneți ce și cum să fac, vreau dreptate Iurusun Iurusun Buna seara va rog frumos sa mi răspundeți urgent ca sunt disperat de hîrtiile care mi sau facut !!!AN seara de 24 iunie 2018 orele 23 :00, am fost oprit ... (vezi toată discuția)