jamesdean a scris:
stimata doamna, un avocat, in urma imuternicirii pe care o semnati, are obligatia sa depuna toate diligentele ptr castigarea procesului. Castigarea procesului se bazeaza, in principiu, pe dovezi pe care le are clientul. NICI UN AVOCAT CU SCAUN LA CAP NU PROMITE CASTIGAREA FARA SA AIBA DOVEZI SOLIDE. In ceea ce priveste onorariul, il puteti negocia cu avocatul dar indiferent de rezultat trebuie sa il platiti iar lui ai revine obligatia sa se prezinte la proces, sa sustina cauza si sa combata adversarul. ca onorariu in general 1000 ron. mai ales ca e vorba cam de 2-3 termene.
ma puteti ajuta si pe mine cu un raspuns va rog frumos eu platesc o pensie alimentara de 25 % dar din tot venitul de ce eu? am salariul de 18,5 mil de ce mi se opreste din brut adica orele de noapte orele suplimentare preme concediu si nu e o pensie fixa mereu alta suma cu cat stau mai multe ore la munca cu atat imi opreste mai mult imi opreste de un an de zile intre 6 mil si 7,5 mil iar acum ultime luna am platit 9 mil si ceva eu chiar nu trebuie sa mai muncesc ca sa pot trai si eu asta e gandirea mea sa muncesc la negru pt ca am platit 9 mil si ceva si eu am zero lei acum adica am muncit degeaba ultima luna