avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Activitate uSb

Activitate uSb

Răspuns la discuția Contract de inchiriere ANL
Multumesc de promtitudinea raspunsului
1.Cunosc situatia fondului de rurment ,dar aici eu cred ca e ca o garantie la ce valoare are (1500 lei) si mai cidat e ca nu s-a facut nici o intrunire cu viitorii chiriasi sa se faca shimb de idei (fiecare merge si se intereseaza la spatiu locativ si intelege ce vrea sau i se explica total altfel )
2.Legaturile in apartamente ,cu calorifere si legaturile(tevaraia) aferenta e montata in asa fel pentru a fi racordat la incalzire centralizata si conducta separata de apa calda,deci de aici poate rezulta ca si devizul lucrarii pe constructie include aceste bransamente dar pretul chiriei si dupa aceea pretul de vanzare va fi mai mare ,chiar daca aceste utilitati nu se pot folosi
3.O baza legala exact pe aceasta problema cu defecte unde pot gasi, ca sa nu mi se mai zica sa-mi schimb pe cheltuiala mea ?
Bine v-am gasit!
Am si eu o nelamurire cu privire la un contract de inchiriere pentru un apartament ANL cu primaria.
- in primul rand se cere fondu de rurment inainte de a se incheia(semna) contactul propriuzis de inchiriere - e legal ?
- blocul nu este racordat la furnizorul de energie termica(incalzirea centalizata a orasului si apa calda) si nici nu se racordeaza ,dar obliga pe viitorii chiriasi sa faca cerere pentru a putea sa-si monteze individual o centala de apartament pe cheltuiala chiriasului si de aici a doua problema ,eu ca si chiraias de ce sa investesc in apartament ,daca nu o sa vreau sa-l cumpar si nu vad nici partea legala ?
-si a treia problema ,daca la incheierea procesului verbal de predare primire se constata deficente la usa de la intrare de exemplu (nu e montata corespunzatorsi nu se poate inchide),cine remediaza situatia?
Multumesc anticipat.