biciclistul vrea sa ne impacam... ne-a sunat si ne-a zis ca s-a intersat si cel mai probabil e culpa comuna si vrea sa ne impacam, ca el nu vrea sa mai cheltuim bani pe expertiza si judecata.
dar intrebarea e cam cat costa impacarea?
si la cupla comuna ce risca sotul meu?
am uitat.. ginerele biciclistului lucreaza la politie..iar politistul care s-a ocupat de caz il cunoaste..iar pemisul am intels ca se poate retine la latitudinea politistului.
ce risca sotul meu?
e mai bine sa ne impacam cu biciclistul, adica sa-i dam ceva bani, desi el e de vina din perspectiva mea?
in urma cu o luna sotul meu a avut un acident de masina cu un biciclist.evenimentele s-au petrecut astfel: sotul meu circula pe drumul cu prioritate; intr-o intersctie cu un drum secundar un biciclist a iesit fara sa se asigure si sotul meu la vazut prea tarziu si nu la mai putut evita chiar daca a tras de volan stanga ;acesta a intrat in partea laterala a masinii, masina trecand cu roata din spate peste piciorul lui. au fost testati amandoi iar biciclistul era sub influenta alcoolului.sotului i s-a retiunut permisul provizoriu primind dovada de circulatie. biciclistul a fost operat la picior si si-a pierdut laba piciorului , a stat cam 2 luni in spital. am uitat sa spun de viteza , avea aproximativ 50km la ora si nu au existat urme de frana pt ca sotul a incercat sa-l evite tragand de volan. va multumesc si atept sfatul dv.