multumesc pt sfaturi!Intra-adevar nu-mi permit sa-mi iau un avocat.Probabil costurile pt luarea unui avocat sunt mai mari decat penalizarile.o sa ma duc sa intreb cati bani mi-ar lua pt redactarea unui recurs.O sa citesc codul de procedura civila ca sa am cat de cat habar.
Am primit comunicarea pe data de 05.10.Am fost azi la tribunal sa vad daca pot depune eu recursul in numele sotului,si pot.Mi s-a spus sa-l fac in doua exemplare si sa ma duc sa-l depun la judecatorie.N-am stiut ca il pot trimite si prin posta.Cum e mai bine?
Nu stiu cum sa formulez exact acest recurs.Ma gandeam ca poate ma ajuta cineva de pe forum
Legat de inscrisurile favorabile noua,administratora mi-a spus sa i le dau ei pt ca o sa le depuna ea la dosar.Eu am crezut-o pe cuvant......
legat de plata integrala,eu stiu ce inseamna integral,mai ales ca in lege se specifica clar
" plata integral,in termen de 12 luni de la data aplicarii legii" ,dar administratora are impresia ca vorbeste cu un copil de 5 ani pe care-l prosteste cum vrea,ca sa zic asa.
Multumesc mult pt interesul pe care-l acordati fata de problema mea.Tuturor va multumesc!!!
nu am duplicate.....nu m-am gandit niciodata ca doamna administrator vrea sa ma traga in piept,ca sa zis asa.In plus nici macar nu am primit un nr de inregistrare vreodata din partea asociatiei,pur si simplu lua ce-i duceam si le pune intr-un dosar
Buna seara,
Sotul meu a fost dat in judecata in luna februarie pt ca inregistram resante la intretinere.Restantele erau in suma de 1900 lei plus 600 lei penalizari pt intarzierea platii.Intre timp am aflat de legea 175/2010,legea penalizarilor care prevede ca daca pana la data de 15 iulie 2011 se achita integral restantele ,suntem scutiti de plata penalizarilor,cu conditia ca venitul pe membru de familie sa nu depaseasca 1000 lei,conditie pe care o indeplinim.Ne-am luat angajament scris ca o sa platim intretinerea ,dar fara penalizari pana la sfrasitul lunii iunie.Asa am si facut.La data de 28 iunie am terminat de achitat intreaga restanta+luna in curs,dupa care am asteptat ca administratora sa anuleze penalizarile(mentinez ca am facut un dosar cu adeverinte de salariat si cerere in scris pt anularea penalizarilor dosar ce trebuia adaugat la dosarul din instanta)Administratora mi-a spus ca nu imi anuleaza penalizarile pt ca nu am platit toata suma odata,pt ca in lege scrie ca trebuie suma platita integral,iar la dansa integral inseamna toata suma ODATA :O #-o
La terminarea procesului instanta a hotarat in baza probelor,ca trebuie sa platim si penalizarile,dar cererea noastra de anulare a penalizarilor conf legii 175/2010,adeverintele de salariat,angajamentul pe care ni l-am luat ca vom platii pana la data de 30 iunie 2011 nu exista la dosarul din instanta.Administratora nu a avut "placerea" de a depune la dosar toate aceste lucruri.Putem face recurs in 15 zile,dar problema este ca sotul meu a plecat din tara si el este proprietar.Ma pot duce eu sa fac recurs,fiind sotia?credeti ca am dreptate sau nu?ca sa stiu daca are rost sa ma zbat.O sa ma duc sa fac plangere administratorei si la Uniunea Asociatiilor de proprietari pt ca "doamana" administrator nu vrea sa respecte o lege.
da am dovata ca am lucrat..sunt foile de pontaj+graficul de lucru
Anul trecut aceste zile au picat sambata si au fost platite dublu...
Am tot cautat in codul muncii vreau art,alin..ceva care sa imi zica clar ca am sau nu dreptate(sa se faca referire la aceste zile daca pica in week-end)..nu am gasit nimic
Eu nu vreau sa fiu platita pt ele ci vreau liber.....
Am lucrat pe data de 26.12.2010 si pe 02.01.2011,drept urmare am cerut liber platit pt aceste 2 zile lucrate.
Mi s-a dat raspuns cum ca pt acele doua zile nu se acorda liber platit pt ca au picat intr-o zi de week-end,respectiv duminica si duminica oricum este zi libera deci este o zi pierduta..dar eu am lucrat cate 8 ore....X-(:stunned:(nici nu sunt platite dublu)
Eu nu cred asa ceva!!!
Va rog ajutati-ma cu un raspuns!!!!