avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Activitate MihaelaNazare

Activitate MihaelaNazare

Răspuns la discuția Accident auto
Va multumesc mult pt raspuns, desi nu ma incanta absolut deloc ce imi spuneti ca se intampla acum cu asigurarile. Voi astepta totusi si raspunsul la sesizarea pe care le-am facut-o.

Discuție Accident auto
Buna ziua.
Masina personala a fost lovita in spate de o alta masina (la o trecere de pietoni cel din spate nu a mai avut timp sa franeze si a intrat in spatele masinii mele). Accidentul a avut loc in Braila, pe 24 dec anul trecut - cum pe 24 era inchis la sediul firmei de asigurari al celui care a cauzat accidentul, am mers pe 27 dec si am prezentat acest caz firmei de asigurari (consultantul de acolo a facut poze si a completat o constatare, pe care le-a trimis la Bucuresti si mi s-a spus sa las masina in curtea celor cu care firma de asigurari are contract sa mi-o repare pana voi primi un raspuns scris de la Bucuresti). Am primit raspunsul saptamana trecuta, vineri, 14 ian, in care imi mentioneaza ca nu imi vor repara masina, caci din poze, din constatare, nu rezulta ca masina mea ar fi fost avariata in urma accidentului. Am trimis astazi o notificare pe mail-ul firmei de asigurari sa reanalizeze acest dosar, iar cel care a cauzat accidentul a trimis si o reclamatie la CSA. In caz ca voi primi tot un raspuns negativ, ca nu-mi repara masina, sa-mi spuneti va rog cum ar trebui sa procedez - ca ultima solutie, as recurge la a-i da in judecata, dar sper sa nu se ajunga acolo. Problema mai este si ca eu am nevoie de masina si nu mi se pare normal ca am ramas atata timp fara ea, daramite ca vor sa mi-o dea inapoi neraparata. In eventualitatea unui proces, am si martori la acest accident - cei care se aflau cu mine in masina in momentul producerii accidentului, plus un politist care trecea pe acolo chiar atunci. Acest politist ne-a intrebat daca e vreo victima (nu a fost) si i-am zis ca decidem sa mi se repare masina pe asigurarea celui care ne-a lovit.
Va multumesc anticipat pt raspunsul Dvs