salutare la toti!
intrebarea este adresata in primul rand celor care ati depus dosarele de inscriere. Ati atasat certificat de atestare psihistrica sau a fost suficient o atestare psihologica , pt ca au fosht cabinete la care am sunat si mi-au spus sa mai intreb , pt ca la inm s-au respins dosarele unde s-au atasat atestari psihiatrice....
merci. sporuri!!!
Eu am fost la un medic generalist sa constate starea mea de sanatate (trecuta pe certificat medical), apoi la un psihiatru, care pe acelasi certificat a scris "apt psihologic pt sustinerea examenului de intrare in avocatura". Eu am sunat la Barou si mi-au spus ca trebuie de la un medic generalist si de la un pshiatru, 2 certificate sau unul cu 2 stampile de la ambii medici. Sper sa fie ok, eu am facut ce mi-au spus ei. ...
mihaiela24 a scris:
graciela a scris:
cei din maramures unde vor da examenul?
- I.N.P.P.A. (Bucureşti): candidaţi care au depus cereri de înscriere la examen la
barourile: Bucureşti, Călăraşi, Giurgiu, Ialomiţa, Constanţa, Tulcea, Buzău, Dâmboviţa,
Prahova şi Maramureş;
Intrebare: Eu sunt din Buzau, dar stau in Bucuresti, trebuie sa ma inscriu la buzau si sustin examenul in Bucuresti? Ma pot inscrie direct in Bucuresti??
Cine are grile si spete va rog sa-mi trimite-ti si mie. ilie.mihaela22@yahoo.com
Multumesc!!!