am formulat intrebarea deoarece, "un coleg de suferinta" si-a scos cazier acesta fiind gol, asta insemnand ca toti cei care am facut parte din "lot" avem parte de acelasi tratament,nu? sau cel mai simplu imi scot un cazier judiciar si descopar realitatea.........
buna ziua
in anul 2002 am fost condamnat la o pedeapsa de 1 an cu suspendare,intrebarea mea este daca reabilitarea s-a facut din oficiu sau eu trebuie sa depun cerere de reabilitare. Mentionez ca fapta comisa a fost:
-incaierare+tulburarea linistii publice
m-a acuzat in fata colegilor ca ce am facut eu se cheama furt,deoarece nu aveam atributii scrise eu fiind angajat pe cealalta firma, a sunat un comandant de la politie(bineinteles prieten cu el) iar comandantul a trimis un subordonat la noi la firma si a luat declaratii scrise atat ale colegilor (care habar nu aveau despre ce este vorba) ei nefiind prezenti in momentul predarii materialelor, iar in momentul de fata pune presiune asupra mea spunandu-mi ca"te pui cu mine? nu te gandesti ca te distrug si pe tine si pe familia ta??? samd
acest escroc de patron santajeaza unii colegi ai mei sa dea declaratie ca a fost o cantitate mai mare de materiale. se poate acest lucru atata timp cat nu exista forme de intrare in magazia unitatii, iar eu detin copii xerox din avizierul de insotire a marfurilor din care reiese ca nu au intrat materiale anterior datei predarii acestora de catre mine ci decat dupa ce eu am predat respectivele materiale