avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Activitate gabigheo

Activitate gabigheo

In luna octombrie 2010 am avut un accident de circulatie soldat cu vatamare corporala din culpa, mai precis conduceam un autoturism si din motive pe care nu le pot dovedi (eu circulam pe banda a doua iar in paralel cu mine, pe prima banda un TIR. La un moment dat TIR-ul a inceput sa intre peste banda mea fapt ce ma determinat sa intru pe contrasens si sa acrosez un alt autovehicul. Mentionez ca TIR-ul nu ma atins si nici nu stiu ce numar de inmatriculare avea). Din accident a rezultat vatamarea corporala a doi pasageri din celalalt autovehicul ,57 zile ingrijiri medicale la unul din ei, iar la al doilea 9 zile de ingrijiri medicale. Amandoi au depus plangere la politie si pretind despagubiri morale. Cel care are 57 de zile de ingrijiri medicale mi-a cerut o suma de bani pe care sa o dau in schimbul retrageri plangeri penale. Am avut RCA valabil si CASCO si nu am consumat bauturi alcoolice. Intrebarea mea este daca platesc banii acestuia si-si retrage plangerea cum va evolua acest caz? (avand in vedere ca mai ramane cel cu 9 zile de ingrijiri medicale avand pretentii la despagubiri morale)..In cazul in care ii va despagubi moral RCA pe amandoi va fi nevoie un proces penal?