Buna ziua. situatia parintilor mei este asemanatoare cu cea a d-lui de mai sus. mama doreste sa divorteze dupa 30 de ani de casatorie pline de scandaluri, certuri, injurii, agresiune fizica si sexuala. El nu este de acord. Eu si fratele meu suntem majori, inteleg ca nu putem fi martori. Timp de 3 ani a locuit la noi o verisoara care a vazut care este situatia.
Poate fi considerata un martor veritabil avand in vedere ca nu a avut mutatie facuta la adresa noastra?
Plangerile depuse la politie cat de mult ajuta?
Exista vreo modalitate sa fie pedepsit cu inchisoarea pt faptele savarsite? Stiu ca in Romania violenta sexuala nu se pedepseste astfel....
Ce trebuie sa facem?
Mentionez ca scandalurile sunt aproape zilnice, atunci cand bea. Mama a pastrat toata viata aparentele unei familii normale, prin urmare multi martori nu sunt. Cei apropiati stiu ca are o pb mare cu bautura insa in fata lor nu este violent. Are 2 surori care au acelasi hobby "bautul in exces" si care cu siguranta i-ar lua apararea si ar nega cele sustinute de noi. Cum putem dovedi violenta lui?
Evident, exista un singur apartament care va trebui impartit si va fi foarte dificil. Dca nu doreste sa vanda pt a face partajul cum poate fi constrans?