avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Activitate motanul2000

Activitate motanul2000

Sarut mina si multumesc doamnei avocat pt sfat am lecturat un caz similar cu al meu dar,totusi mai am o dilema.
Domnule consilier juridic permiteti-mi sa va multumesc inca o data pt sfaturi mai ales dupa ce am vazut profilul dumneavoastra pacat ca sunte-ti departe de mine.
Poate unul dintre colegii dumneavoastra vor citii aceste rinduri si vor fi interesati de caz nu stiu ori cum va multumesc pt sfaturi cel putin dumneavoastra mi-ati facut inima un pic mai linistita.
Va multumesc enorm de mult e urit momentul cind ai probleme cu legea mai ales daca toata viata ai fost cinstit ,stiu ca am gresit dar asta e nu am avut incotro.
Unde as putea gasi un avocat bun care sa ma reprezinte pt ca sunteti in domeniu poate ca stiti mai bine,si cit m-ar costa stiu ca de la procuror nu voi primi un NUP dar macar sa pot sa fiu liber sa pot munci chiar daca in alt domeniu de permis stiu de alfel ca e o masura complementara dar nu ma intereseaza stiu ca am gresit si ca o sa-l anuleze dar as vrea sa pot munci liber mentionez ca nu am avut nici un antecedent penal ,cazier judiciar pina la virsta de 39 de ani e curat e zero
am dat o declaratie la politie am fost docil si cooperant cu organele de ordine ,am specificat in declaratie de ce eram la volan am recunoscut si recunosc si regret fapta dar nu stiu ce urmeaza e clar ca voi avea nevoie de un avocat asta credeam si eram convins ca asa va fi dar,specific ca declaratia atunci cind sa intimplat mi-a fost luata pe capota masini la spitalul UNIVERSITAR BUCURESTI unde am si dat probele de singe ,am spus in declaratie ca m-am deplasat la acea ora si in conditiile existente datorita tatalui meu .
nu pot invoca motivul salvari deoarece mama mea uitase sa-i cumpere analgezice pt ameliorarea durerilor iar eu eram singur acasa si de unde ma aflu in com CORNETU trebuia sa ajung urgent la o farmacie, la momentul respectiv ora 22.45 nu era niciun prieten langa mine cu permis de conducere sa ma ajute, am fost nevoit sa merg personal pt. ca durerile erau insuportabile, precizez ca tatal meu sufera de o boala grava cronica si daca as fi stiut ca ceea ce ii alina durerea ca medicament nu o mai am in casa as fi facut escala inainte sa AJUNG ACASA SI SA CONSUM ALCOOL.
care sunt consecintele,sunt sofer profesionist dar eram cu turismul propietate personala,am baut dar pt ca tatal meu sufera de o boala grava am fost nevoit sa urc la volan ghinionul a facut sa fiu surprins de organele de control,nu m-am sustras am fost docil si am suflat in etilotest am avut 0,69 in aerul expirat singe dupa doua probe am avut 1,01 si 1,21am cerut recalcularea probelor iar la recalculare a iesit 1,41,la ce sa ma astept acum ,am permis de 20 de ani nu am avut abateri si nici accidente rutiere,nu am cazier judiciar daca stie cineva si poate sa ma ajute cu o informatie ar fi ok ,nu ma intereseaza permisul stiu ca se anuleaza restul ma intereseaza mai pot fi liber mai pot munci ::(:(:(:(