PH. credeti ca este de competenta parchetului? dovezile mele sunt urmatoarele....fotografi in care o persoana adulta incearca sa il oblige pe fiul meu sa consume tutun iar altele sunt ...cand fiul meu este ud pe haine cu pantalonii in vine si se joaca cu apa murdara dintr-o vanita el fiind plin de spuma de la detergent ....iar in acel apartament sunt conditii insalubre in special baie bucatarie eu decate ori am luat copilul de acolo l-am dus la doctor si a fost dianosticat cu...........sa fie de competenta parchetului?
ea sa mutat temporar in chirie de la acest domiciliu am dovada scrisa de la politie banuiesc ca e tot in defavoarea ei? numai ca problema e alta eu de 30 zile nu mi-am vazut fiul nu stiu unde are acest domiciliu temporar sotia nu imi da nici un fel de informatie despre el in schimb ea imi primeste alimentele pe care le las la domiciliul vechi. reclamatia mea la protectia copilului nu mai este valabila in schimb eu decate ori am luat copilul de la domiciliul vechi l-am dus la doctor si de fiecare data a fost dianosticat cu bronsita acuta , bronsita cronica, ANEMIE , dermatita .ce as putea sa fac ca sa-mi vad fiul?
Domnu Alvaro dupa cum ati citit eu am facut o sesizare cu privire la la fiul meu care a fost neglijat in nenumarate randuri si am dovedito prin poze si inregistrari audio in fata celor de la protectia copilului dar institutia nu considera ca este un pericol iminent la care sa intervina .......asa ca nu o sa-mi dea nici un raspuns scris decat prin instanta spun ei singura masura pe care o ia .....cere ancheta sociala deasemenea fiul meu traieste in conditii mizerabile cu persoane care consuma alcool ,tutun respectiv sunt sase persoane intr-un apartament cu doua camere plin de mucegai si iegrasie . Oare ma pot adresa parchetului? la instanta dureaza chiar daca viata fiului meu este pusa in pericol
nu pot deoarece ea a bagat cu o zi inaintea mea ordonanta presedentialala in care a avut castig de cauza pe motiv ca il alapteaza desi nu este adevarat eu initial am fost sa aman pana la uramatorul termen pe motiv ca nu am primit citatie si sa-mi angajez un avocat dar instanta mi-a respins dandui ei castig de cauza binenteles ca am facut recurs
va multumesc pentru raspunsul promt pe care mi-lati dat .....dar totusi din moment ce eu personal am depus sesizarea si binenteles am nr de inregistrare de ce trebuie sa il cer prin instanta.? am editat putin speta depusa pe site de mine
. exista un proces pe rol ordonanta presedentiala in care solicit custodia copilului pana la terminarea divortului si custodie credeti ca din acesta cauza nu imi da protectia copilului un raspuns scris? si am depus si la instanta reclamatia
buna ziua. am facut o sesizare scrisa la protectia copilului in speta este vorba despre fiul meu in varsta de un an si sase luni acesta a fost dus de catre sotia mea la diferite petreceri pe raza judetului.... decand nu ma locuieste la mine ....sotia mea fiind o mama imorala ia facut poze fiului meu in timp ce o persoana adulta il obliga pe minor sa consume tutun deasemenea in alta poza copilul se joaca intr-o vanita cu apa murdara copilul fiind pe jumatate dezbracat, ud cu spuma pe el in urma sesizarii facute de mine am primit si un nr de inregistrare .....sotia mea a fost audiata si sa ea a recunoscut ca a facut aceste fotografi.... dar domnu de la protectia copilului a spus ca nu imi da un raspuns scris decat prin instanta. va rog respectos sa imi spuneti daca procedeaza corect cei de la protectia copilului si de ce nu imi poate da un raspuns scris. exista pe rol ordonanta presedentiala si deasemenea actiune de divort in ambele am cerut custodia fiului meu care in momentul de fata locuieste intr-un apartament cu doua camere plin de mucegai si un miros puternic de iegrasie in care locuiesc sase persoane