buna ziua. am facut o sesizare scrisa la protectia copilului in speta este vorba despre fiul meu in varsta de un an si sase luni acesta a fost dus de catre sotia mea la diferite petreceri pe raza judetului.... decand nu ma locuieste la mine ....sotia mea fiind o mama imorala ia facut poze fiului meu in timp ce o persoana adulta il obliga pe minor sa consume tutun deasemenea in alta poza copilul se joaca intr-o vanita cu apa murdara copilul fiind pe jumatate dezbracat, ud cu spuma pe el in urma sesizarii facute de mine am primit si un nr de inregistrare .....sotia mea a fost audiata si sa ea a recunoscut ca a facut aceste fotografi.... dar domnu de la protectia copilului a spus ca nu imi da un raspuns scris decat prin instanta. va rog respectos sa imi spuneti daca procedeaza corect cei de la protectia copilului si de ce nu imi poate da un raspuns scris. exista pe rol ordonanta presedentiala si deasemenea actiune de divort in ambele am cerut custodia fiului meu care in momentul de fata locuieste intr-un apartament cu doua camere plin de mucegai si un miros puternic de iegrasie in care locuiesc sase persoane
Nu procedeaza corect, dar nu aveti ce face..astea sunt autoritatile in Romania, pe banii nostrii. Trebui sa va adresati instantei. Mai ales daca aveti probele de care vorbiti puteti sa solicitati reancredintarea copilului si decaderea ei din drepturi.
Daca este adevarat ce spune userul nu cred ca trebuie sa stea chiar asa fara sa faca nimic.Cum adica nu va spune concluzia reclamatiei pe care ati facut-o?Dvs.nu aveti dreptul sa stiti ce se intampla cu copilul dvs?
Din moment ce nu exista un proces pe rolul instantelor de judecata cu privire la minor,nu vad cum v-ar raspunde prin....instanta?!Doar daca institutia respectiva s-a adresat instantei de judecata pt.decaderea din drepturi a fostei dvs.sotii.
Depuneti la institutia amintita sesizare scrisa cu nr.de inregistrare.
. exista un proces pe rol ordonanta presedentiala in care solicit custodia copilului pana la terminarea divortului si custodie credeti ca din acesta cauza nu imi da protectia copilului un raspuns scris? si am depus si la instanta reclamatia