avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum pot obtine acte de la o institutie publica?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum pot obtine acte de la o institutie publica?

Sunt in divort cu fosta sotie.
Aceasta a castigat copilul prin Ordonanta Presedentiala provizoriu in luna august, deoarece procesul de divort si custodie este la tribunal. pe data de 14.11.2011 a venit cu executor judecatoresc si a luat copilul. In luna septembrie a mers la Directia Generala pentru protectia Colilului Olt si a depus o sesizare, iar acestia au facut o adresa catre Directia Generala pentru Protectia Copilului Caras-Severin si au venit la domiciliul meu unde era copilul pentru al vedea. Atunci sa realizat un raport social si un raport psihologic. Eu am mers si am cerut aceste doua rapoarte printr-o cerere dar nici acum nu mi-au fost trimise. Cele doua doamne si juristul institutiei mi-au spus ca eu nu pot obtine aceste rapoarte, deoarece nu eu am facut sesizarea. Va intreb daca am dreptul sa obtin aceste doua rapoarte deoarece am nevoie de ele in instanta mai ales ca imi sunt favorabile? Cum le pot obtine?
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 19:42, 21 Decembrie 2011
La incredintarea copiilor minori instanta dispune ; Raport de Ancheta Sociala atat la domociliul sotului cat si la domiciliul sotiei ...Bine inteles daca exista aceste domocilii. Dar obligatoriul acest raport se face la domiciliul minorului...Ceea ce aratati Dv. sunt rapoarte extrajudiciare si nu prea au valori relevante de probe in instanta. Succes..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere vizita minor Ela74 Ela74 Eu am divortat de fosta sotie. Aceasta domiciliaza in Judetul Olt, iar eu in Judetul Caras-Severin. Doresc sa depun o cerere pentru vizita minor Unde ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Va rog, am primit buletinul de determinare a locurilor de munca - conditii periculoase si vatamatoare-de la DSP ( ptr. personalul administrativ) suntem azil de ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala declaratie acord iesire din tara minor Dagmar42 Dagmar42 Buna ziua.Cat dureaza o hotatate judecatoreasca prin ordonanta presedentiala,pt a-l aduce pe fiul meu in Germania la mine,tinand cont ca si sotul lucreaza in ... (vezi toată discuția)