avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Va rog, am primit buletinul de determinare a locurilor de munca - conditii periculoase si vatamatoare-de la DSP ( ptr. personalul administrativ) suntem azil de batrani, personalitate juridica, subordonata Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Caras Severin ,
Intrebarea mea este daca ptr.acordarea sporurilor, trebuie aprobare de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Caras Severin ,
MUltumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:25, 22 Aprilie 2018
In acest caz, DGASPC - ordonatorul de credite - , cu consultarea sindicatelor reprezentative la nivel de unitate/sindicatelor afiliate la o federație reprezentativă pe grup de unități/sector sau, după caz, a reprezentanților salariaților, în limita prevederilor din Regulamentul-cadru,vb]va decide nominalizarea personalului care beneficiază de spor pe locuri de muncă, categoriile de personal, mărimea concretă a sporului, precum și condițiile de acordare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi sporuri stefania10 stefania10 Buna ziua! Doresc sa stiu, daca se poate, daca angajata fiind ca secretara, studii medii, cu atributii si de arhivar, din luna ian 2018, spital ... (vezi toată discuția)
Spor arhivar stefania10 stefania10 Sunt angajata ca secretara cu studii medii cu responsabilitati de arhivar. Am urmat si un curs in acest sens. Pot beneficia de spor de arhiva sau nu? (vezi toată discuția)