avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor arhivar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor arhivar

Sunt angajata ca secretara cu studii medii cu responsabilitati de arhivar. Am urmat si un curs in acest sens. Pot beneficia de spor de arhiva sau nu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:48, 4 Mai 2020
Lucrati in sectorul privat sau bugetar ?
in sectorul bugetar, la o unitate sanitara cu paturi. Nu beneficiez de niciun alt spor.
HG nr. 153 din 29 martie 2018pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea locurilor de muncă, a categoriilor de personal, a mărimii concrete a sporului pentru condiții de muncă prevăzut în anexa nr. II la Legea-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, precum și a condițiilor de acordare a acestuia, pentru familia ocupațională de funcții bugetare "Sănătate și asistență socială"
[ link extern ]

Nominalizarea personalului care beneficiază de spor pe locuri de muncă, categoriile de personal, mărimea concretă a sporului, precum și condițiile de acordare se stabilesc de ordonatorul de credite, cu consultarea sindicatelor reprezentative la nivel de unitate/sindicatelor afiliate la o federație reprezentativă pe grup de unități/sector sau, după caz, a reprezentanților salariaților, în limita prevederilor din prezentul regulament-cadru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor pericol registrator medical upu Olirox Olirox De ce incepand cu luna aprilie 2018 sporul de pericol a fost tăiat registratorului medical care lucrează în UPU in aceleasi conditii in acelasi spatiu cu ... (vezi toată discuția)
Drepturi sporuri stefania10 stefania10 Buna ziua! Doresc sa stiu, daca se poate, daca angajata fiind ca secretara, studii medii, cu atributii si de arhivar, din luna ian 2018, spital ... (vezi toată discuția)