avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... sechestrare minor????????????
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

sechestrare minor????????????

sotia a parasit domiciliu conugal cu un minor ce drepturi legale am eu ca tata?????????????????
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 21:15, 29 Martie 2010
Cata vreme nu s-a pronuntat divortul aveti exact aceleasi drepturi pe care le are si mama copilului!B-)
atat timp cat nu sunteti decazut din drepturi sunteti egal cu sotia .
mai mult puteti face plangere impotriva sotiei si sa sesizati si protectia copilului.
bine ca acum depinde si in ce conditii a parasit sotia domiciliul ca daca a fost alungata sau batuta si daca e si u n dosar de divort pe rol ,sotia poate cere o ordonanta presedentiala ca minorul sa locuiasca cu dansa pana la solutionarea divortului si in acest caz sotia nu risca nimic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inca nu sunt divortat; cum pot vizita copilul meu? este sechestru? lucianlucian lucianlucian Buna seara Sotia a parasit domiciliul acum 3 saptamani, cu bebele nostru (s-a dus la parintii ei) si nu am acces la a-mi vizita bebele. Am fost sa vorbesc ... (vezi toată discuția)
In timpul divortului adal adal sunt in divort cu sotia ,copilul este la mine iar sotia a parasit localitatea de domiciliu si vrea sa i-a si copilul cu ea . pot sa ma opun ca sotia sa nu i-a ... (vezi toată discuția)
Divort cu copii irinanicoleta irinanicoleta buna ziua, am o mare problema, am depus divortul anul trecut in septembrie, l-am suspendat pe motivul impacarii , iar acum am repus dosarul pe rol din ... (vezi toată discuția)