avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Activitate ralucaecaterina

Activitate ralucaecaterina

Buna ziua. Am facut o sesizare la ANPC in legatura cu refuzul unui operator economic de a-mi repara laptopul aflat in garantie, pe motiv ca nu i se poate imputa defectiunea. Rezolutia ANPC este: "ANPC nu are calitatea de expert si nu ne putem pronunta asupra constatarilor facute de un service autorizat. Va sugeram sa va adresati instantei de judecata pentru o contraexpertiza." Ce este de facut in continuare in conditiile in care mi se pare bataie de joc raspunsul ANPC (cum solutioneaza petitiile daca nu au experti in domeniile vizate???) si nu sunt naiva sa cred ca as putea castiga un proces impotriva unuia dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila din Romania? Avocatul Poporului poate fi o solutie? Multumesc anticipat pentru raspuns.
Ce ramane de facut in cazul in care OPC nu solutioneaza la termen sau deloc o sesizare? Cui ne adresam? Multumesc
In cazul unei asocieri in participatiune intre un SRL si o persoana fizica, daca asociatul administrator, SRL-ul, plateste impozitul pe profit pentru ambii asociati, dupa repartizarea profitului net conform procentelor convenite, persoana fizica mai plateste impozit? Sub ce forma i se repartizeaza profitul persoanei fizice?