avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Sesizare ANPC cu rezolutie \\"ANPC nu se poate ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Sesizare ANPC cu rezolutie "ANPC nu se poate pronunta"

Buna ziua. Am facut o sesizare la ANPC in legatura cu refuzul unui operator economic de a-mi repara laptopul aflat in garantie, pe motiv ca nu i se poate imputa defectiunea. Rezolutia ANPC este: "ANPC nu are calitatea de expert si nu ne putem pronunta asupra constatarilor facute de un service autorizat. Va sugeram sa va adresati instantei de judecata pentru o contraexpertiza." Ce este de facut in continuare in conditiile in care mi se pare bataie de joc raspunsul ANPC (cum solutioneaza petitiile daca nu au experti in domeniile vizate???) si nu sunt naiva sa cred ca as putea castiga un proces impotriva unuia dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila din Romania? Avocatul Poporului poate fi o solutie? Multumesc anticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Refuz garantie produs adina2890 adina2890 Buna ziua! Acum aproximativ 1 an am achizitionat un telefon de la un operator de telefonie mobila. In perioada garantiei aparatul s-a defectat (mufa de ... (vezi toată discuția)
Service telefon bogdan.voinea bogdan.voinea Buna ziua Am si eu un telefon: Motorola V3 in garantie, predat in service. 1. data predarii: 13.03.2009 data primirii: (din pacate nu am facut o ... (vezi toată discuția)
Grarantie telefon refuzata iulia2022 iulia2022 Buna seara Mi-a fost refuzata repararea unui telefon aflat in garantie extinsa cu pretextul \'\'produsul prezinta carcasa deformata, iar insumarea acestor ... (vezi toată discuția)