Anul trecut am cistigat un proces cu fosta Bancpost cu HJ definitiva data de Curtea de Apel Bucuresti(restituire comision administrare si comision acordare-franci elvetieni).In 18 Februarie am notificat banca,in prezent Eurobank First Bank SA cu documentele atasate.In 19 martie mi-au comunicat ca cererea mea este in lucru si voi fi instiintata de modul in care au pus-o in aplicare.Nici un raspuns.Ce pot face?Multumesc.
Multumesc dar nu sunt din Bucuresti.Am aflat ca pot trimite o cerere prin posta(desigur care sa contina toate datele:nr.dosar,nr.hotarire definitiva..etc)adresata Presedintelui Judecatoriei 2 Bucuresti si da,dosarul este acolo.
Nu am primit Hotarirea definitiva a Curtii de Apel Bucuresti emisa la data de 14.06.2019 desi ei sustin ca au trimis-o.Este vorba de un proces colectiv inceput in 2014 cu Bancpost pe franci elvetieni.Dosarul a fost trimis de la Curtea de Apel Bucuresti la Tribunalu Bucuresti si de acolo la Judecatoria 2 Bucuresti unde se afla in prezent.Un model de cerere va rog,ce taxe trebuie sa achit si unde de asemenea catre cine sa formulez aceasta cerere:Curtea de Apel,Tribunal sau Judecatorie..Multumesc.