avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Activitate petitlady

Activitate petitlady

Multumesc.
Anul trecut am cistigat un proces cu fosta Bancpost cu HJ definitiva data de Curtea de Apel Bucuresti(restituire comision administrare si comision acordare-franci elvetieni).In 18 Februarie am notificat banca,in prezent Eurobank First Bank SA cu documentele atasate.In 19 martie mi-au comunicat ca cererea mea este in lucru si voi fi instiintata de modul in care au pus-o in aplicare.Nici un raspuns.Ce pot face?Multumesc.
Multumesc dar nu sunt din Bucuresti.Am aflat ca pot trimite o cerere prin posta(desigur care sa contina toate datele:nr.dosar,nr.hotarire definitiva..etc)adresata Presedintelui Judecatoriei 2 Bucuresti si da,dosarul este acolo.
Nu am primit Hotarirea definitiva a Curtii de Apel Bucuresti emisa la data de 14.06.2019 desi ei sustin ca au trimis-o.Este vorba de un proces colectiv inceput in 2014 cu Bancpost pe franci elvetieni.Dosarul a fost trimis de la Curtea de Apel Bucuresti la Tribunalu Bucuresti si de acolo la Judecatoria 2 Bucuresti unde se afla in prezent.Un model de cerere va rog,ce taxe trebuie sa achit si unde de asemenea catre cine sa formulez aceasta cerere:Curtea de Apel,Tribunal sau Judecatorie..Multumesc.