avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu Eurobank-First Bank SA
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu Eurobank-First Bank SA

Anul trecut am cistigat un proces cu fosta Bancpost cu HJ definitiva data de Curtea de Apel Bucuresti(restituire comision administrare si comision acordare-franci elvetieni).In 18 Februarie am notificat banca,in prezent Eurobank First Bank SA cu documentele atasate.In 19 martie mi-au comunicat ca cererea mea este in lucru si voi fi instiintata de modul in care au pus-o in aplicare.Nici un raspuns.Ce pot face?Multumesc.
Eu zic sa va adresati unui executor judecatoresc pentru recupararea prejudiciului.
Apelati la un BEJ pentru executare silita. Alta solutie nu aveti. Daca nu va descurcati sa discutati cu executorul, apelati la un avocat. Onorariul avocatului si al executorului va fi recuperat de la banca debitoare.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare legea darii in plata tuilleries tuilleries Buna ziua. Eu am fost executata silit, mi-a fost vandut apartamentul si de 4 ani am poprire pe salariu (creditul fiind in 2007 in franci elvetieni).Astazi din ... (vezi toată discuția)
Executare silita ElenaNed ElenaNed am facut un credit de consum la bancpost,fara nici un fel de garantie,in anul 2008.in ianuarie 2010 mi-am pirdut serviciul si de atunci nu lucrez nicaieri. a ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit consum 2007 gngn gngn Buna ziua, Soacra mea a luat in anul 2007 un credit de nevoi personale de la Piraeus Bank. In anul 2015 banca a executat silit acel credit care a avut ... (vezi toată discuția)