avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

am facut un credit de consum la bancpost,fara nici un fel de garantie,in anul 2008.in ianuarie 2010 mi-am pirdut serviciul si de atunci nu lucrez nicaieri. a avut loc un proces de executare pentru neplata ratelor. in aprilie 2011 am facuto intelegere de plata cu executorul pa care am respectat-o intocmai. aveam un debit de 4400 si pana in februarie 2012 am achitat 2000 lei.In martie cand am fost la sucursala bancpost sa platesc rata,nu mi s-au primit banii pe motiv ca,, contul executorului a fost blocat. Am luat legatura cu executorul care mi-a spus sa pac nici o plata pana nu ma contacteaza cineva de la banca.In urmatoarele luni nu m-a contactat nimeni iar in august am primit o instiintare precum ca am de platit suma de 4500 lei debit plus 500 onorariul avocatului . Nu mi s-a luat in considerare suma de 2000 lei platita.Din ianuarie 2010 nu am servici, am incercat sa fac tot posibilul sa ma achit de obligatii si totusi de ce nu mi s-au luat in considerare ratele platite pana atunci? Mentionez ca sunt singura,vaduva si nu am nici un fel de venit.Ma descurc cum pot lucrand cu ziua,traind de pe o zi pe alta. Ce ma sfatuiti sa fac? Mai sunt de platit o gramada de bani si nu mai rezist psihic.Ajutati-ma ,va rog
Cel mai recent răspuns: ElenaNed , utilizator 16:19, 17 Decembrie 2012
Incercati negocierea esalonarii debitului de achitat
contestaţi executarea silită motivând plata celor 2000 RON.
am reesalonat dar mai putin de 200 lei lunar nu se poate....si este foarte mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recorelare mancipri mancipri Acum vreo 3 ani am imprumutat 4500 ron de la banca .citifinancial . Trebuie sa rambursez 7200. Pana acum am platit 5300 ron. Am intarziat vreo 2 rate. Cei de ... (vezi toată discuția)
Blocarea contului fara atentionare este legala? marianapruteanu marianapruteanu Am avut un credit la un IFN intocmit in august 2009, pe care l-am platit corect pana in 2010.Ca urmare a taierii salariilor din 2010 si a faptului ca eram unic ... (vezi toată discuția)
Executare silita marapricopie marapricopie buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie, in urma cu aproximativ 10 ani am luat un credit de nevoi personale de la bancpost, in decembrie am intarzaiat ... (vezi toată discuția)